„Jakubiak w sezonie” wraca do Kuchnia+
Kanał Kuchnia+ latem pokaże czwartą edycję programu „Jakubiak w sezonie”, w którym Tomasz Jakubiak podpowiada Polakom jak z rodzimych, sezonowych produktów stworzyć apetyczne i oryginalne dania.
W czwartej serii Jakubiak zaproponuje widzom letnie menu, składające się m.in. z warzyw i owoców, a także drobiu i ryb. Podglądać będzie też producentów żywności podczas ich codziennych zajęć.
Czwarta edycja magazynu „Jakubiak w sezonie” nadawana będzie w Kuchnia+ od 16 czerwca br. w soboty o godz. 14.30. Liczyć ma sześć odcinków.
Tomasz Jakubiak jest kucharzem i dziennikarzem kulinarnym. Pracował jako szef kuchni w znanych warszawskich i zielonogórskich restauracjach.
Dołącz do dyskusji: „Jakubiak w sezonie” wraca do Kuchnia+