Grzegorz Zięba objął stanowisko Dyrektora Działu HoReCaDi
Entertainment Group rozbudowuje swoją strukturę i tworzy Dział HoReCaDi skierowany do firm sektora gastronomicznego.
Entertainment Group, agencja specjalizująca się w organizacji imprez i wydarzeń specjalnych, rozszerza swoją strukturę. Od lutego 2006 roku działalność agencji została rozbudowana o Dział HoReCaDi (Hotele – Restauracje – Kawiarnie - Dyskoteki), stworzony specjalnie na potrzeby działań realizowanych dla sektora gastronomicznego. Obowiązki Dyrektora Działu HoReCaDi objął Grzegorz Zięba, poszerzając w ten sposób swój dotychczasowy zakres obowiązków Dyrektora ds. Marketingu.
„Stworzenie Działu HoReCaDi jest naturalną konsekwencją i jednocześnie przełomem naszych dotychczasowych działań. Specjalizujemy się w obsłudze firm sektora szeroko rozumianej gastronomii, chociaż oczywiście wśród naszych Klientów znajdują się także firmy z innych branż,” powiedział Grzegorz Zięba.
Obecnie, wśród stałych Klientów Działu HoReCaDi znajdują się m.in.: Diageo Polska (dystrybutor m.in. marek Johnnie Walker i Smirnoff), Red Bull Polska, Hotel Jan III Sobieski, Bacardi Martini, Kuger-syropy Monin, British American Tobacco.
Grzegorz Zięba jest współwłaścicielem Entertainment Group. Ma 32 lata. Z branżą eventową jest związany od 5 lat. Od 10 lat pracuje z firmami z sektora gastronomicznego. Jest twórcą „Extreme Flair Bar” - pierwszej w Polsce profesjonalnej grupy barmańskiej pracującej w stylu Working Flair (efektywne i widowiskowe obsługiwanie gości), należy do jedynego na świecie „team’u RedBull’a” w zakresie sztuki Flair. Sędziuje i współorganizuje profesjonalne zawody dla barmanów. W wolnych chwilach nurkuje, gra w squash’a i pływa ze swoją 8-miesięczną córeczką.
Dołącz do dyskusji: Grzegorz Zięba objął stanowisko Dyrektora Działu HoReCaDi